Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bombă la Giurgiu: Astra a comis-o în faţa Voluntariului / VIDEO

Bombă la Giurgiu. Liderul Astra a comis-o în faţa celor de la FC Voluntari. A fost 1-1 după ce ilfovenii au condus o mare parte din partidă. Veteranul Daniel Pancu a deschis scorul pentru oaspeţi, dar Denis Alibec a salvat onoarea trupei lui Marius Şumudică.

În ciuda acestui rezultat, Astra a rămas lider în România, cu 41 de puncte, două peste Pandurii, în timp ce Voluntariul lui Gigi Mulţescu e pe loc retrogradabil, cu doar 12 puncte.

La finalul meciului, Şumudică şi-a făcut praf jucătorii. "Cu Steaua am cîștigat norocos, în ultimul minut. Ce ne mai ascundem, nu jucăm bine. Nu sîntem pe val, sîntem sub val. Ne chinuim. Marcăm meci de meci, dar dacă vom avea în continuare această mentalitate, cădem repede de sus de-acolo. Bine că se termină sezonul regulat. După cum joacă Astra, noi sîntem echipă care să ne batem la titlu? Sîntem niște penibili! Azi am fost penibili. Aș vrea să se termine campionatul mîine dacă s-ar putea. Eu sînt mafiot? Ăsta e mafiotul, care face 1-1 acasă? Aia cu mafiotul a fost doar o glumă", a tunat Şumudică.

VIDEO CU GOLURILE AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.