Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bomba zilei! Cine vrea fotoliul de primar al Gabrielei Firea: 'Voi candida pentru funcţia de primar al Capitalei. Am susţinerea PNL'

primaria Capitalei

Consilierul general, Ciprian Ciucu a declarat, pentru MEDIAFAX, că va candida la alegeri locale pentru funcţia de primar general al Capitalei, susţinând că simte că are susţinerea PNNL şi că ar face o echipă mai performantă decât cea pe care o are acum actualul edil Gabriela Firea.

"Cu siguranţă eu voi intra în această competiţie internă pentru a fi desemnat de către partidul meu să fiu candidatul la primăria Capitalei. Dacă aş fi simţit că nu am această susţinere (a liderului PNL, Ludovic Orban - n.r.) nu aş fi făcut acest anunţ. Simt că am susţinere la nivelul de la vârful partidului, din zona conducerii centrale. De ce aş fi eu mai bun decât ceilalţi candidaţi? Am o experienţă vastă în administraţie şi de lucru cu administraţia publică centrală şi locală. Mă consider mult mai pregătit şi eu pot face o echipă mult mai performantă decât cea pe care o are acum Gabriela Firea sau au avut foştii primari", a declarat, vineri, Ciprian Ciucu pentru MEDIAFAX.

Ciprian Ciucu este consilier general al Municipiului București, ales pe listele PNL, începând cu iunie 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.