Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBA ZILEI: Judecătorii au decis să-l ELIBEREZE pe Guru Bivolaru

gregorian bivolaru

Fondatorul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, condamnat la 6 ani de închisoare pentru întreţinere de act sexual cu un minor, poate fi eliberat condiţiionat, potrivit unei decizii date pe 7 septembrie de Judecătoria Bistriţa. Decizia poate fi contestată de procurori, potrivit ADEVĂRUL.

Citeşte şi:  Patronii pun LACĂT firmelor. Statistici ÎNGRIJORĂTOARE: MII de companii, cu activitate suspendată sau dizolvată

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de domnul B.G., fiul lui Constantin , încarcerat în Penitenciarul Bistriţa în executarea unei pedepse de 6 ani închisoare, aplicată prin SP nr. 2591/2016 a Tribunalului Bucureşti, în baza căreia a fost emis mandatul de executare nr. 7784/2016. Dispune liberarea condiţionată a petentului Bivolaru Gregorian. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 07.09.2017.  Document: Hotarâre  1036/2017  07.09.2017”, este minuta Judecătoriei Bistriţa.

Gregorian mai are două procese similare pe rolul Judecătoriei Bistriţa, potrivit portalului instanţelor,cazurile      6999/190/2017- termen 5 octombrie şi 7000/190/2017- termen 26 octombrie.

Gregorian Bivolaru a fost adus în ţară în 22  iulie, după ce a fost extrădat din Franţa, iar la trei săptămâni după ce a început să execute pedeapsa de şase ani de închisoare, primită în dosarul în care a fost găsit vinovat pentru întreţinere de act sexual cu un minor, a depus la Tribunalul Bucureşti o contestaţie la executare.

Liderul MISA a fost prins în Franţa, pe 26 februarie, fiind extrădat în România în 22 iulie, pentru executarea pedepsei de şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, primită în 14 iunie 2013, printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Iniţial, în aprilie 2012, magistraţii Tribunalului Sibiu l-au achitat pe Bivolaru.

Citeşte şi: Prim-vicepreședinte PNL, lăsat FĂRĂ PERMIS. Prins gonind cu 172 km/h, într-un Mercedes 'fantomă' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.