Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBA ZILEI Membru CNA implicat în campania lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis rade ras

Informație bombă. Președintele Klaus Iohannis a folosit un membru CNA în campania sa pentru alegerile prezidențiale, deși legea îi interzice acest lucru. Fostul liberal Alexandru Kocsis s-a implicat în alegerea firmelor de internet care fac campania lui Iohannis și că ia parte la strategia digitală de promovare a președintelui, conform Libertatea.ro.

Citește și: Video EXPLOZIV Siegfried Mureșan îl face PRAF pe Klaus Iohannis: A fost de partea celor care au încălcat statul de drept

"Contactați de ziar, Tiberiu Iorga, senior art director Lemon Studio, și David Pârvu, de la Owner ArtDefinition, doi șefi de la firmele angajate de PNL ca să facă promovarea lui Klaus Iohannis, au fost onești și au recunoscut implicarea omului de la CNA în campania electorală. În schimb, Alexandru Kocsis spune că el are în continuare “multe contacte cu cei din PNL”, dar că nu s-a implicat în campania electorală și că întrebările Libertatea “mi se par, la fel cum a ieșit și pentru candidatul Dan Barna, că servesc alte interese și nu servesc căutarea adevărului”, scrie sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.