Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bonusuri la un târg de cariere în Cluj: masaj la locul de muncă sau excursii

www.libertatea.ro
angajat, job, muncă

Peste 60 de firme din domeniul IT participă, vineri, la Cluj-Napoca, la un târg de cariere în cadrul căruia se oferă salarii între 400 și 4.000 de euro, în funcție de experiență, dar și bonusuri, printre care masaj la locul de muncă sau excursii, potrivit Mediafax.

PR Manager al Târgului de Cariere IT, Alina Agafiței, a declarat, vineri, presei, că se caută programatori care folosesc limbajele Java și PHP, dar și dezvoltatori pentru sistemele de operare IOS și Android.

”La această ediție a târgului participă peste 60 de companii, printre care și start-up-uri, care oferă posturi pentru entry-level, dar și pentru mid-level sau senior, limbajele de programare căutate fiind Java, PHP. De asemenea, se caută și dezvoltatori pentru sistemele de operare IOS și Android. Sunt companii care oferă salarii cuprinse, în medie, între 500 și 1500 de euro, în funcție de experiență. Estimăm că în jur de 5.000 de persoane vor trece pragul Târgului de Cariere IT”, a spus Agafiței.

Raluca Vârtopean, reprezentant al unei companii care recrutează angajați din IT, a declarat la rândul său că salariile din acest domeniu sunt cele mai mari practicate la nivelul municipiului Cluj-Napoca.

”O persoană care a terminat o facultate tehnică și vine la un interviu, nu discută să se angajeze sub un salariu de 500 de euro net. Astfel de salarii se pot oferi, mai ales celor care vorbesc și o limbă străină, oamenii vin pregătiți să ceară. Iar un angajat cu experiență, la nivel senior, poate ajunge până la 4.000 de euro. De asemenea, se oferă de către companii și bonusuri, avem o platformă de beneficii flexibile, iar angajații își pot alege de la cursuri de perfecționare și cumpărarea de cărți de specialitate, până la excursii sau masaj la locul de muncă”, a precizat aceasta.

O altă companie pune la dispoziția tinerilor dezvoltatori locuri de muncă în special pentru limbajul de programare Java, dar și internship-uri pentru studenți, unde aceștia pot căpăta experiență iar, ulterior, se pot angaja mai ușor.

”Avem și o platformă unde tinerii își pot crea un profil și pot avea acces la toate ofertele de job-urile și programele de internship existente, fără a mai fi nevoie să mai trimită CV-uri. Un junior developer poate începe de la un salariu de 400 de euro”, a spus Cristina Galbici, reprezentant al companiei.

La nivelul municipiului Cluj-Napoca funcționează 1.400 de firme în domeniul IT care au peste 20.000 de angajați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.