Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bordás Enikő (UDMR) a câștigat alegerile pentru Primăria Ozun

UDMR.ro
UDMR

Noul primar al comunei Ozun, Bordas Eniko, care a candidat pe lista UDMR Covasna, a câştigat alegerile parţiale cu peste 63% din sufragiile alegătorilor, potrivit agerpres.ro.

Potrivit rezultatelor finale transmise de Biroul Electoral de Circumscripţie, economista Bordas Eniko a fost votată de 1.074 de persoane din totalul celor 1.710 prezente duminică la urne, adică 63,74% din total, în timp ce Kloos Paula, care a candidat din partea Partidului Naţional Liberal, a obţinut 611 voturi - 36,26%.

Prezenţa la urne a fost de 45,56%.

Funcţia de primar al comunei Ozun a rămas vacantă la finele lunii martie, după ce Raduly Istvan a fost numit prefect al judeţului Covasna la propunerea UDMR.

Bordas Eniko este născută în localitatea Ozun, a absolvit Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti şi lucrează de aproape 15 ani în cadrul Primăriei Ozun.

"Mulţumesc pentru încrederea şi sprijinul acordat de locuitorii comunei Ozun. Am lucrat şi vom lucra în echipă pentru dezvoltarea comunei Ozun, pentru finalizarea lucrărilor începute ca să putem să asigurăm un trai mai bun pentru toţi locuitorii comunei noastre. Îmi voi continua munca în calitate de primar al comunei şi, împreună cu echipa din Primărie, vom face tot ce trebuie ca Ozunul să rămână pe calea dezvoltării, să avem o comună modernă şi o comunitate puternică. Vom lucra, în continuare, pentru dezvoltarea comunei Ozun, împreună cu locuitorii comunei Ozun", a declarat Bordas Eniko, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Scrutinul de duminică s-a desfăşurat fără incidente deosebite, însă poliţiştii au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.400 de lei pentru consumul, respectiv comercializarea de băuturi alcoolice în apropierea unei secţii de votare.

"Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în faţa unui bar din comuna Ozun, în apropierea unei secţii de votare, se consumă băuturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat care consuma băuturi alcoolice în exteriorul unui local, în cauză fiind luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 2.200 lei, atât a acestuia cât şi a vânzătoarei care a comercializat băuturi alcoolice la o distanţă mai mică de 500 m de secţia de votare, sancţiune prevăzută de art. 81, alin. 5 din Legea 115/2015", au precizat reprezentanţii Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.