Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Becker i-a mulţumit lui Novak Djkokovici pentru sprijinul oferit când era în închisoare: 'M-a susţinut şi mi-a susţinut familia'

cloudfront.net
Boris Becker

Fostul tenismen german Boris Becker i-a mulţumit, duminică, numărului 1 mondial, Novak Djokovici, pentru sprijinul acordat în timp ce se afla în închisoare în Marea Britanie, adăugând că îl consideră pe sârb „probabil cel mai mare jucător din toate timpurile”.

În timpul prezentării unui documentar la Festivalul de Film de la Berlin despre performanţele sale ca jucător şi dificultăţile întâmpinate după retragere, Becker a dezvăluit că fostul său elev i-a fost întotdeauna alături, potrivit news.ro.

„Novak Djokovici a devenit un membru al familiei. Ştiţi că am avut o relaţie profesională de mulţi ani şi că am încheiat-o în 2016”, a subliniat Becker, de şase ori câştigător al unor turnee ​de Grand Slam şi el însuşi fost număr unu mondial, acum în vârstă de 56 de ani. .

„Dar am rămas mereu apropiaţi şi mai ales în timpul detenţiei mele. M-a susţinut şi mi-a susţinut familia”, a dezvăluit el.

Becker a fost antrenorul lui Djokovici din 2013 până în 2016, când acesta din urmă a obţinut şase dintre cele 22 de victorii actuale de Grand Slam.

Şi sârbul intervine în documentarul intitulat „Boom! Boom! Lumea vs. Boris Becker”, regizat de Alex Gibney pentru Apple TV+. „Boom, Boom”, a fost porecla dată lui Becker când juca, datorită puterii serviciului său.

Djokovici spune în acest documentar că a învăţat de la Becker „forţa mentală” necesară pentru a juca sub presiune.

„Sunt foarte mândru de faptul că probabil cel mai mare jucător al tuturor timpurilor face parte din povestea despre Boris Becker”, a răspuns jucătorul german. De asemenea, le-a mulţumit legendelor John McEnroe şi Björn Borg pentru participarea lor la film.

„Tenisul are doi regi chiar acum, ceea ce este bine”, a adăugat el, referindu-se la Djokovic şi la spaniol Rafael Nadal. „De aceea tenisul este atât de interesant” de urmărit, a spus el.

Becker a fost extrădat din Marea Britanie în Germania în decembrie, după ce a ispăşit opt ​​luni dintr-o pedeapsă de 30 de luni de închisoare pentru încălcarea regulilor de faliment, ascunzând active de aproximativ 3,1 milioane de dolari (3 milioane de euro) pentru a nu fi nevoit să-şi plătească datoriile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.