Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Becker nu exclude o revenire în antrenorat

www.agerpres.ro
Boris Becker

Germanul Boris Becker, care a colaborat cu liderul mondial Novak Djokovici, a declarat că nu exclude o revenire în antrenorat, relatează Reuters, potrivit news.ro.

În perioada în care în echipa sa s-a aflat Becker, Djokovici a câştigat şase trofee de grand slam. După încetarea colaborării cu sportivul sârb, Becker a fost numit responsabil cu tenisul masculin în cadrul Federaţiei Germane de Tenis.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

“Nu exclud posibilitatea de a redeveni antrenor. În actuala situaţie, nu este posibil deoarece sunt responsabil cu echipa masculină a Germaniei. Dar nimic nu este veşnic. Dacă sunt jucători care mă interesează, care îmi permit să îi antrenez astfel şi vor să fie deschişi cu mine, atunci cu siguranţă aş lua în calcul asta”, a spus Becker la un podcast al Eurosport.

“Problema este că mi-ar ocupa mult timp. Ca antrenor al lui Novak Djokovici, am petrecut 25-30 de săptămâni cu el. Am o familie şi am alte proiecte pe care trebuie să le gestionez. Dar nu vreau să exclude complet această posibilitate”, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.