Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Becker vrea o revoluție în tenis! Vedeta tenisului german a cerut schimbarea rapidă a formatului Cupei Davis

www.agerpres.ro
Boris Becker

Fosta vedetă a tenisului masculin, germanul Boris Becker, a cerut schimbarea rapidă a formatului Cupei Davis şi speră că reforma va fi începută la scurt timp după alegerile privind preşedinţia Federaţiei internaţionale de tenis (ITF), scrie DPA.

Becker, care a ajutat Germania să câştige Cupa Davis pentru prima dată în 1988, a spus într-un, podcast la Eurosport, că schimbarea formatului "a luat din sufletul" acestei competiţii pe echipe.

"Cine a venit cu noile reguli habar n-are de tenis! E necesară o schimbare rapidă, poate revenirea la vechiul format cu partide acasă şi în deplasare", a spus Becker.

La acest format s-a renunţat în 2019, când ITF a cedat organizarea Cupei Davis companiei de investiţii Kosmos, aparţinând fostei glorii a lui FC Barcelona, Gerard Pique.

Noul sistem a generat reacţii diverse din lumea tenisului, iar în ianuarie ITF a decis să renunţe la parteneriatul cu Kosmos.

Săptămâna viitoare vor avea loc alegeri pentru şefia ITF, actualul preşedinte, americanul David Haggerty avându-l contracandidat pe germanul Dietloff von Arnim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.