Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson a cerut o sumă fabuloasă pentru un interviu cu Tucker Carlson

Inquam Photos - George Călin
Inquam Boris Johnson

Fostul premier britanic Boris Johnson a decis să refuze un interviu cu Tucker Carlson, jurnalistul american care l-a intervievat recent pe Putin, după moartea opozantului rus Aleksei Navalnîi. Carlson susține că Boris Johnson i-ar fi pretins suma de un milion de dolari pentru interviu.

Iniţial, Johnson acceptase întâlnirea cu Carlson pentru suma menționată, care, potrivit echipei sale, ar fi fost donată pentru organizații de caritate pentru veteranii de război ucraineni.

După refuzul fostului premier britanic, prezentatorul american a ales să amâne invitația, după ce s-a simțit "supărat" pentru că Johnson l-a acuzat că este o marionetă a Kremlinului după controversatul său interviu cu președintele rus.

A cerut un milion de dolari

Carlson a explicat că, atunci când l-a abordat pe fostul premier, un membru al echipei lui Johnson a subliniat că "o să-l coste un milion de dolari" și "apoi își va explica poziția față de Ucraina". Jurnalistul a adăugat: "Nu îl apăr pe Putin, dar el nu a cerut un milion de dolari... Toate acestea sunt o extorcare mizerabilă".

"Dacă faci bani dintr-un război, poți trata cu Dumnezeu pentru asta, pentru că acest lucru este cu adevărat imoral", a adăugat Carlson. Un purtător de cuvânt al lui Johnson a indicat că "această versiune nu este adevărată".

Este cea mai recentă escaladare a unei dispute dintre cei doi, după ce Johnson și-a folosit rubrica din "Daily Mail" pentru a-l numi pe Carlson "trădător al jurnalismului" pentru interviul său cu președintele rus.

Johnson a susținut că prezentatorul a trădat "telespectatorii și ascultătorii din întreaga lume" pentru că nu l-a criticat pe Putin pentru "tortură, violuri și aruncarea în aer a  grădinițelor" în Ucraina.

În interviul acordat lui Carlson, Putin a spus că Johnson a contribuit la zădărnicirea unui acord menit să pună capăt războiului, o afirmație care a fost respinsă de fostul parlamentar și de către personalități ucrainene de rang înalt.

De când a părăsit Parlamentul britanic, fostul premier a câștigat milioane de lire sterline în discursuri și apariții, din care 3,7 milioane de lire sterline în 2023.

Sursa: Revista Presei Rador Radio România

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.