Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson a reafirmat că nu va cere o nouă amânare a Brexitului

forbes.com
boris johnson

Boris Johnson a reafirmat luni că nu va cere o nouă amânare a Brexitului şi că Marea Britanie va ieşi din uniunea Europeană (UE) la 31 octombrie, aşa cum s-a angajat, relatează Reuters potrivit news.ro

Bruxellesul şi Londra îşi vor intensifica discuţiile, au precizat serviciile premierului britanic luni, la finalul unei întâlniri a acestuia cu preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker.

”Liderii au decis că discuţiile urmeză să se intensifice şi că ele urmează să aibă loc în curând zilnic”, a declarat unul dintre purtătorii de cuvânt ai Guvernului britanic.

”S-a decis ca discuţiile să aibă loc la nivelul (negociatorului-şef UE al Brexitului) Michel Barnier şi ministrului Brexitului, iar ca preşedintele (CE Jean-Claude) Juncker şi premierul (britanic Boris Johnson) să continue să discute”, a precizat el.

Boris Johnson insistă asupra unei ieşiri a Regatului Unit din UE, în pofida unei legi prin care Camera Comunelor îl obligă să ceară o amânare cu trei luni a Brexitului, în cazul în care se dovedeşte incapabil să ajungă la un acord al Brexitului cu europenii până la 19 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.