Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson, după descoperirea cadavrelor di Essex: 'Traficanții de persoane ar trebui urmăriți și aduși în fața justiției'

Agerpres
Boris Johnson

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a reiterat pericolul reprezentat de traficanții de persoane și a transmis că aceștia ar trebui urmăriți și reținuți de autorități, după ce cadavrele a 39 de persoane au fost descoperite în interiorul unui camion din Essex, relatează site-ul agenției Reuters, potrivit Mediafax.

Descoperirea a fost făcută în dimineața zilei de miercuri, după ce poliția din Essex a sesizat prezența celor 39 de cadavre umane în camionul aflat într-un parc industrial din orașul Grays, situat la peste 30 de kilometri de Londra. Șoferul camionului a fost reținut sub acuzația de omor.

Citește și: Răsturnare şocantă de situaţie în cazul Caracal: Ale cui sunt, în realitate, oasele găsite?

„E dificil să ne punem în pielea celor de la serviciile de urgență, cand le-a fost cerut să deschidă containerul și să expună crima îngrozitoare care a avut loc”, a declarat liderul Johnson în fața Parlamentului britanic.

„Știm că acest tip de comerț (cu pesoane) continuă. Toți traficanții de persoane ar trebui urmăriți și aduși în fața justiției”, a mai adăugat premierul britanic.

Premierul britanic Boris Johnson a transmis condoleanțe și s-a arătat îngrijorat în legătură cu incidentul din parcul industrial în comitatul Essex. „Sunt îngrozit de acest incident tragic din Essex”; „Gândurile mele sunt alături de cei care și-au pierdul viețile și de cei apropiați lor”, a comunicat liderul Executivului britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.