Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson, revoltat de salariile managerilor companiilor falimentare

Agerpres
Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a declarat că agenţiile de turism din cadrul Thomas Cook ar fi trebuit să se asigure împotriva consecințelor falimentului. De asemenea acesta nu îşi explică salariile mari ale managerilor în contextul în care firma avea datorii uriaşe, transmite Reuters, potrivit Mediafax.

Vorbind la New York, Johnson a pus la îndoială motivul pentru care statul ar trebui să fie lăsat responsabil pentru acțiunile directorilor bine plătiţi. Acesta a apreciat că operatorii de turism ar trebui să aibă un fel de asigurare împotriva acestor situaţii.

Citește și: Volodimir Zelenski afirmă că Ucraina are nevoie de susținerea SUA înainte de discuțiile privind Donbass

"Am întrebări pentru unul dintre aceștia: este corect ca directorii, sau oricine, consiliul de administrație, să încaseze suma mari atunci când companiile eşuează în asemenea mod?", a spus Johnson.

„Trebuie să aveți un sistem prin care operatorii de turism să se asigure în mod corespunzător împotriva acestor situaţii”, a spus el.

Thomas Cook avea datorii de 2,1 miliarde de dolari, create de o serie de înţelegeri nereuşite. Firma ar fi trebuit să vândă să vândă trei milioane de vacanțe pe an doar pentru a acoperi dobânzile.

Guvernul britanic este nevoit să repatrieze 150.000 de turişti după ce firma Thomas Cook şi-a încheiat, luni, activitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.