Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boromir își retrage acțiunile de pe bursă

www.agerpres.ro
Bursa de Valori București

Acțiunile companiei Boromir Prod din Buzău, cu activități pe piața de morărit și panificație, vor fi retrase de la bursă începând cu 21 ianuarie, informează compania, potrivit mediafax.

Acționarii care nu și-au încasat contravaloarea acțiunilor pe care le dețin vor putea solicita oricând contravaloarea acestora la prețul de 0,41 lei/acțiune, precizează documentul.

Boromir IND, firma care controlează 97,6% din capitalul social al Boromir Prod Buzău a anunțat în vara anului trecut că oferă 3,56 milioane lei acţionarilor minoritari pentru a prelua şi restul de 3,7% din capital. Operaţiunea viza 8,69 milioane acţiuni, la preţul de 0,41 lei/acţiune, mai mare cu 32% faţă de cel de preanunţ.

Boromir IND a derulat în perioada februarie-martie o ofertă publică de cumpărare adresată tuturor acţionarilor minoritari ai Boromir Prod, care a vizat preluarea unui pachet de 13,2 mililoane de acţiuni, respectiv 5,6% din capitalul social. În urma acestei operaţiuni, Boromir IND a preluat 96,2% din capitalul social al producătorului de panificaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.