Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund a câștigat Cupa Germaniei

www.goal.com
Aubameyang Borussia Dortmund

Borussia Dortmund a câștigat sâmbătă Cupa Germaniei, după ce în ultimii trei ani a fost învinsă în finală, gruparea din Bazinul Ruhr impunându-se în fața lui Eintracht Frankfurt cu scorul de 2-1.

În finala disputată la Berlin, Borussia Dortmund, care a jucat mai bine, a punctat prin Ousmane Dembele (minutul 8) și Pierre-Emerick Aubameyang (67, penalty). Ante Rebic egalase pentru Eintracht în minutul 26, scrie agerpres.ro.

Dortmund pornea favorită, în condițiile în care a încheiat campionatul pe locul 3, iar Eintracht s-a clasat doar pe locul 11.

Dortmund, care s-ar putea despărți de antrenorul Thomas Tuchel, și-a trecut în palmares a patra sa Cupă a Germaniei. De-a lungul timpului, echipa a câștigat de opt ori campionatul, iar pe plan internațional a triumfat în Liga Campionilor (1997) și Cupa Cupelor (1966).

Germania va fi reprezentată în Liga Campionilor de Bayern Munchen, RB Leipzig și Dortmund, calificate direct în faza grupelor, și Hoffenheim, care va juca în play-off-ul acestei competiții. În Europa League vor evolua FC Koln și Hertha Berlin, deja sigure de prezența în faza grupelor, și Freiburg (turul 3 preliminar).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.