Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund a învins Augsburg, scor 2-1, în Bundesliga, şi a urcat pe locul 2

www.goal.com
Haaland Borussia Dortmund

Borussia Dortmund s-a impus sâmbătă cu 2-1 în faţa celor de la Augsburg, în etapa a 7-a din Bundesliga, şi a ajuns pe locul 2 al clasamentului, la un singur punct în urma liderului Bayern Munchen.

Pe Westfalenstadion, Raphael Guerreiro a deschis scorul pentru gazde, din penalty, în minutul 10, dar oaspeţii au egalat în minutul 35, prin Andi Zeqiri. În repriza secundă, Julian Brandt a marcat în minutul 51 pentru Borussia, stabilind scorul final, potrivit agerpres.ro.

Gruparea din Dortmund are acum 15 puncte şi este pe locul 2, în timp ce Augsburg este pe locul 15 cu 5 puncte.

Jucând acasă, pe Volkswagen Arena, Wolfsburg a pierdut surprinzător, 1-3, cu Borussia Moenchengladbach. Mai mult, gazdele au terminat partida cu un om mai puţin pe teren, după ce Maxence Lacroix a văzut cartonaşul roşu în minutul 76. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 5 prin Breel Embolo, şi l-au majorat în minutul 7, prin Jonas Hofmann. Wolfsburg a redus din diferenţă în minutul 24 prin Luca Waldschmidt, dar tabela de marcaj a fost închisă prin reuşita lui Joe Scally, din minutul 90+5. Wolfsburg, care la un moment dat a fost şi lider dar care nu a mai cunoscut victoria de trei etape, este acum pe locul 5, cu 13 puncte, în timp ce Gladbach este pe 9, cu 10 puncte.

RB Leipzig nu a avut probleme în meciul de acasă contra lui VfL Bochum, administrându-i un sec 3-0. Andre Silva (69) şi Christopher Nkunku (73, 78) au marcat golurile gazdelor care sunt acum pe locul 7, cu 10 puncte, în timp ce Bochum este penultima, locul 17, cu 4 puncte.

Hertha Berlin în schimb s-a încurcat în faţa lui Freiburg, pierzând pe teren propriu cu 1-2. Philipp Lienhart a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 17, gazdele au egalat abia în minutul 70, prin polonezul Krzysztof Piatek, dar victoria a revenit lui Freiburg care a mai punctat în minutul 78 prin Nils Petersen. Berlinezii ocupă acum locul 13, cu 6 puncte, în timp ce Freiburg a urcat provizoriu pe ultima poziţie a podiumului, cu 15 puncte.

Tot sâmbătă, VfB Stuttgart a învins cu 3-1 pe Hoffenheim. Marc-Oliver Kempf (18), Konstantinos Mavropanos (60) şi Roberto Massimo (81) au înscris golurile gazdelor, pentru oaspeţi punctând Jacob Larsen (84). Stuttgart, care a înregistrat prima victorie în ultimele cinci partide din campionat, este pe poziţia a 12-a cu 8 puncte, Hoffenheim fiind deocamdată pe 11, cu 8 puncte.

Aşa cum se ştie, în prologul etapei, vineri, FC Koln a învins cu 3-1 pe ultima clasată, Greuther Furth.

Podiumul este în prezent, înainte de disputarea restului partidelor etapei, de duminică, format din Bayern Munchen (16 puncte), Borussia Dortmund (15 puncte), Freiburg (15 puncte).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.