Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund a pierdut cu 2-3, partida de pe teren propriu cu RB , din etapa a 14-a a Bundesligii

bundesliga

Borussia Dortmund a pierdut sâmbătă seara, cu 2-3, partida de pe teren propriu cu RB Leipzig, din etapa a 14-a a Bundesligii, şi rămâne cu doar o victorie în ultimele cinci runde ale campionatului intern.

Niklas Sule (45+6) şi Niclas Fulkrug (90+3) au marcat golurile gazdelor, după ce Mats Hummels a văzut cartonaşul roşu în minutul 15 al confruntării. Oaspeţii au beneficiat de autogolul lui Ramy Bensebaini (32) şi au înscris prin Christoph Baumgartner (54) şi Yussuf Poulsen (90+1). Dortmund este momentan pe locul 5 cu 25 de puncte, iar RB Leipzig este pe 4, cu 29 de puncte.

Union Berlin a învins cu 3-1 pe Borussia Moenchengladbach şi face eforturi în continuare pentru a se depărta de subsolul clasamentului. Kevin Volland (23, penalty), Benedict Hollerbach (50) şi Mikkel Kaufmann (75) au înscris pentru berlinezi, golul oaspeţilor fiind reuşit de Alassane Plea (77). Union este pe 15, cu 10 puncte, iar Gladbach pe 10, cu 16 puncte.

Niklas Stark (39) şi Marvin Ducksch (65) au adus victoria cu 2-0 pentru Werder Bremen în întâlnirea cu Augsburg. Werder ocupă treapta a 12-a, cu 14 puncte, în timp ce Augsburg este pe 9, cu 17 puncte.

Golul lui Michael Gregoritsch (74) a adus victoria lui Freiburg în deplasare, cu Wolfsburg. Freiburg a urcat pe locul 8, cu 21 de puncte, "lupii" fiind pe 11, cu 16 puncte.

Heindenheim a învins cu 3-2 pe Darmstadt şi, aşa cum se ştie, Eintracht Frankfurt a administrat un usturător 5-1 lui Bayern Munchen în alte două meciuri disputate sâmbătă seara.

În prologul etapei, vineri, Hoffenheim a trecut cu 3-1 de Bochum.

Runda va continua cu partidele de duminică seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.