Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund îşi reia antrenamentele, după o pauză de două săptămâni şi jumătate

www.japantimes.co.jp
Usain Bolt Borussia Dortmund

Jucătorii echipei germane de fotbal Borussia Dortmund îşi vor relua luni antrenamentele, după o pauză de două săptămâni şi jumătate, impusă de actuala pandemie de coronavirus, informează presa sportivă din Germania.

Potrivit postului de televiziune Sport 1, jucătorii Borussiei Dortmund se vor pregăti în grupuri de câte doi, urmând să lucreze la partea fizică, după ce până acum au efectuat doar antrenamente individuale, la domiciliu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

"Este un început. În ultimele două săptămâni ne-am mulţumit cu bicicleta de sală, cu exerciţii de întărire a musculaturii şi gimnastică. Îmi doresc foarte mult să se reia competiţia cât mai repede, însă ştiu că suntem încă departe de acest lucru şi trebuie să avem răbdare. Dar faptul că ne vom regăsi în mici grupuri, în următoarele zile, ne va face cel mai mare bine", a declarat mijlocaşul Emre Can.

Internaţionalul german s-a referit, totodată, şi la scăderea salariilor cu 20%, acceptată de întregul efectiv al clubului din Dortmund, în urmă cu câteva zile. "Câştigăm mulţi bani şi era, deci, logic să transmitem un semnal puternic. Este esenţial să rămânem toţi uniţi, în special pentru a evita şomajul parţial al angajaţilor de la Borussia", a explicat Can.

Citește și: Coronavirusul face ravagii în Anglia - Medicii refuză să revină la muncă dacă familiile nu primesc despăgubiri în caz de deces

Campioana en titre a Germaniei, Bayern Munchen, urmează să îşi reia la rândul ei antrenamentele în cursul acestei săptămâni. VfL Wolfsburg şi-a reluat antrenamentele încă de lunea trecută, de asemenea, pe grupuri de jucători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.