Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund pierde teren în cursa pentru titlu, după o remiză cu Köln

Bundesliga

Borussia Dortmund a fost nevoită să se mulțumească cu o remiză, 1-1, în fața lui FC Köln, ceea ce înseamnă că Bayern München are acum șase puncte avans în fruntea clasamentului din Bundesliga.

FC Köln și Borussia Dortmund și-au împărțit punctele, într-o remiză 1-1, pe Rhein Energie Stadion, duminică seara, în condițiile în care deschiderea de scor a lui Marius Wolf a fost anulată de golul egalizator al lui Sebastian Andersson.

Norvegianul Erling Haaland a fost titular pentru prima dată pentru Dortmund, din ianuarie, după ce și-a revenit după o problemă musculară. Totuși, Marius Wolf a fost cel care a deschis scorul în minutul 8, cu un șut pe lângă Marvin Schwäbe, după ce a primit o pasă în diagonală de la Jude Bellingham.

Köln a fost lipsită de mai mulți jucători cheie, printre care Ellyes Skhiri, Florian Kainz, Dejan Ljubicic și căpitanul Jonas Hector, și a suferit o nouă pierdere, prin accidentarea la începutul meciului a lui Benno Schmitz, care a fost nevoit să iasă din teren, fiind înlocuit cu Kingsley Ehzibue.

Gazdele nu s-au arătata afectate de golul primit și și-au creat o serie de ocazii, înainte de a fi în cele din urmă recompensate pentru eforturile lor în minutul 36, când Anthony Modeste l-a găsit foarte bine, cu o pasă, pe Sebastian Andersson la bara a doua.

Haaland a avut o seară destul de liniștită, dar ar fi putut să obțină victoria pentru Dortmund, în minutul 56, când nu a reușit să-l învingă pe Schwäbe, cu un șut cu dreptul.

Meciul, încheiat în cele din urmă la egalitate, o duce pe Dortmund la șase puncte în spatele liderului Bayern München, aflat în fruntea clasamentului, cu 63 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.