Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Botoşani: Un bărbat de 29 de ani a fost arestat preventiv după ce l-a bătut pe un consătean şi i-a furat banii

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Ungureni, a fost arestat preventiv, marţi, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, după ce şi-a bătut un consătean şi i-a furat acestuia banii.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, portal.just.ro, mandatul pe numele bărbatului respectiv a fost emis de Judecătoria Săveni, care a admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni de arestare a acestuia, potrivit Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani a anunţat, marţi dimineaţă, că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat în vârstă de 29 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

"Din cercetări a rezultat faptul că acesta, la data de 14 noiembrie a.c., pe fondul consumului de alcool şi al unor contradicţii, ar fi lovit victima, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din aceeaşi localitate, provocându-i leziuni corporale care au necesitat îngrijire medicală şi i-a sustras suma de 800 de lei, lăsând victima pe marginea drumului", au precizat oficialii Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.