Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Box office nord-american - 'Challengers', cu Zendaya, se clasează pe primul loc generând la debut venituri de 15 milioane de dolari / VIDEO

cinemacity.ro
challengers

"Challengers", în regia lui Luca Guadagnino, o dramă plasată în lumea tenisului cu Zendaya, Josh O'Connor şi Mike Faist în rolurile principale, s-a clasat cu uşurinţă pe primul loc în box office-ul nord-american, care a fost slab, în acest weekend, cu 15 milioane de dolari din 3.477 de săli de cinema, potrivit news.ro.

Pe de o parte, este un rezultat respectabil pentru un film artistic care se adresează unui public adult şi pretenţios, dar ceea ce îl împiedică să fie o performanţă de clasament este faptul că "Challengers" are un buget uriaş de 55 de milioane de dolari, scrie Variety.

Amazon MGM ar susţine probabil că "Challengers" nu are nevoie să fie un fenomen de box office pentru a avea succes. Kevin Wilson, şeful distribuţiei în cinematografe la Amazon MGM Studios, a declarat că se aşteaptă ca filmul să aibă succes la abonaţii Prime Video, comparându-l cu "Saltburn", drama pe care compania a lansat-o toamna trecută şi care s-a numărat printre cele mai vizionate lansări de streaming.

"Challengers", cu o distribuţie din care fac parte Zendaya şi starurile în ascensiune Josh O'Connor şi Mike Faist, ar putea intra în cursa pentru sezonul premiilor. Criticii au lăudat abordarea regizorului Luca Guadagnino a vieţilor încurcate ale unui trio de jucători de tenis profesionişti, Peter Debruge de la Variety numind drama "acel film rar în care vei transpira doar privindu-l".

"Unsung Hero", o dramă despre formarea popularului duo rock creştin For King & Country, a ocupat locul al doilea, cu 7,7 milioane de dolari din 2.832 de locaţii nord-americane. Joel Smallbone, unul dintre membrii grupului, este co-regizorul, alături de Richard Ramsey, al acestei producţii lansate de Lionsgate şi Kingdom Story Company. El joacă, de asemenea, în film, în rolul tatălui său. Producţia filmului bazat pe credinţă a costat doar 6 milioane de dolari, ceea ce îi oferă o cale clară spre profit.

Filmul "Godzilla x Kong: The New Empire", realizat de Legendary Entertainment şi Warner Bros. a obţinut 7,2 milioane de dolari şi s-a clasat pe locul al treilea. Ciocnirea titanilor are acum încasări de 181,7 milioane de dolari pe plan intern.

"Civil War", de A24, a ocupat locul al patrulea, obţinând 7 milioane de dolari. Acest lucru duce câştigul intern al thrillerului politic la 56,2 milioane de dolari.

"Abigail", de la Universal, a completat topul primelor cinci locuri, cu 5,2 milioane de dolari. Încasările din America de Nord ale filmului cu vampiri se ridică la 18,8 milioane de dolari după două săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.