Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Box office-ul românesc de weekend - Trei debuturi în top 10

Phoenix
cinema

Filmul de acţiune „Bărbaţi în Negru Internaţional/ Men in Black International”, cu Tessa Thompson, Chris Hemsworth şi Liam Neeson în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Filmul a fost vizionat de 14.422 de spectatori şi a generat încasări de 354.751 de lei în al doilea weekend de la premieră, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Animaţia „Povestea jucăriilor 4/ Toy Story 4”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Tom Hanks şi Tim Allen, a debutat pe poziţia secundă a clasamentului, cu încasări de 346.882 de lei.

Comedia „N-ai şanse, frate!/ Long Shot”, cu Charlize Theron şi Seth Rogen în rolurile principale, a debutat pe locul al treilea, cu 13.509 spectatori şi încasări de 294.442 de lei.

Filmul horror „Jucăria ucigaşă/ Child's Play” este al treilea debut în top 10. A fost vizionat în primul weeekend de 10.686 de spectatori, a generat încasări de 212.918 lei şi s-a clasat pe locul al patrulea.

Animaţia „Singuri acasă 2/ The Secret Life of Pets” a coborât trei locuri, până pe cinci, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a fost vizionată de 9.425 de spectatori şi a generat încasări de 191.374 de lei.

Tot trei locuri în top a coborât şi „X-Men: Dark Phoenix”, cu Sophie Turner, Jennifer Lawrence şi Jessica Chastain în distribuţie. Filmul a fost vizionat de 4.748 de spectatori şi a generat încasări de 115.543 de lei, clasându-se pe locul al şaselea după al patrulea weekend de la debut.

Lungmetrajul live-action „Pokémon Detectiv Pikachu” a ocupat locul al şaptelea, în coborâre tot trei poziţii, după ce, în al patrulea weekend de la lansare, a fost vizionat de 3.867 de spectatori şi a generat încasări de 79.534 de lei.

Filmul de aventuri „Aladdin”, regizat de Guy Ritchie, a coborât două locuri, până pe opt. În al şaselea weekend, producţia a generat încasări de 78.648 de lei.

„Câinele, adevăratul meu prieten 2/ A Dog's Journey”, cu Dennis Quaid şi Kathryn Prescott în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a noua, în coborâre patru locuri, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 3.228 de spectatori şi a generat încasări de 63.656 de lei.

Locul al zecelea a fost ocupat de „John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, cu Keanu Reeves şi Halle Berry în distribuţie. În al şaptelea weekend de la lansare, filmul a fost vizionat de 1.972 de spectatori şi a generat încasări de 47.660 de lei, coborând astfel două locuri în clasament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.