Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un necunoscut a pătruns în locuinţa unei femei din Brăila, pe care a tâlhărit-o şi a ameninţat-o cu un pistol de jucărie

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat a pătruns în locuinţa unei femei din municipiul Brăila, pe care a tâlhărit-o şi a ameninţat-o cu un pistol de jucărie, după care a fugit cu bunuri în valoare de 20.000 lei, a informat sâmbătă IPJ Brăila.

Femeia a sesizat poliţia cu privire la faptul că a observat pe camerele de supraveghere cum un bărbat necunoscut a pătruns în locuinţa ei şi, pentru a scăpa, a ameninţat-o că o împuşcă.

"În intenţia de a fugi din locuinţa femeii, pentru a-şi asigura scăparea, întrucât a fost surprins de aceasta cum escaladează gardul către stradă, cu bagaje asupra lui, bărbatul ar fi ameninţat-o că o împuşcă cu un pistol şi ar fi fugit. La scurt timp, în apropierea locuinţei femeii, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au identificat, imobilizat şi condus la sediul poliţiei pe un bărbat, de 34 de ani, care avea o geantă voluminoasă pe umăr, iar în mână avea un pistol. În urma cercetărilor s-a stabilit că în geanta de voiaj bărbatul avea mai multe bijuterii, articole vestimentare şi alte bunuri, pe care le-ar fi sustras din locuinţa femeii, iar pistolul cu care ar fi ameninţat-o este jucărie, confecţionat din material plastic negru. Bunurile, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, au fost recuperate şi predate proprietarei", a precizat Biroul de presă al IPJ Brăila, informează Agerpres.

În urma probatoriului, bărbatul de 34 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.