Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brăileancă, înșelată de un fals general american. Câte mii de euro i-a cerut pentru a veni din Irak la Brăila

bani-lei-salariu

O femeie de 51 de ani din orașul Brăila a fost păcălită de un individ care a pretins că este general în armata Statelor Unite ale Americii. Prin intermediul Facebook, bărbatul i-a cerut femeii 30.000 de euro pentru a veni din Irak la Brăila.

Cei doi s-au cunoscut și au discutat pe Facebook în anul 2018. Timp de mai multe luni, femeia a păstrat legătura cu presupusul general, care i-a spus că se află în Irak și că are nevoie de bani pentru a veni la Brăila. Până la urmă, brăileanca a fost convinsă să se împrumute la o bancă și să trimită banii unor intermediari ai „generalului” care s-au recomandat a fi agenți ONU. Femeia a realizat că a fost înșelată după ce nu l-a mai putut contacta pe bărbat și s-a adresat Poliției.

Uraganul Dorian continuă să facă ravagii în Bahamas - La cât a ajuns bilanțul victimelor

„Pe 4 septembrie, la ora 11.00, la sediul Poliției s-a prezentat o femeie de 51 de ani, din Brăila, care a sesizat faptul că a fost înșelată cu suma de 30.000 de euro. Ea a spus că în anul 2018 a cunoscut o persoană pe Facebook care susținea că este general american. Femeii i-a spus că este în Irak și că are nevoie de bani să vină în România, ca să o viziteze. Victima a trimis banii în mai multe tranșe către alte persoane care au spus că sunt agenți ONU”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Acesta este al doilea caz în care o brăileancă este înșelată prin metoda „generalul american”. În primăvara acestui an o altă femeie a solicitat ajutorul Poliției după ce a realizat că fusese înșelată cu suma de 37.000 de euro de un fals general în armata americană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.