Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brâncuși sărbătorit la Buzău de 3 ani la mișto. Un senator le cere autorităților locale să îl respecte pe marele sculptor dacă tot îl sărbătoresc cu fast (Foto)

Facebook
asezamantul brancusi buzau

Senatorul PNL Vlaf Pufu se arată deranjat de faptul că de 3 ani autoritățile locale și județene din Buzău îl sărbătoresc cu mare fast pe Constantin Brâncuși, dar uită de fiecare dată să corecteze panoul de prezentare de la Așezământul Brâncuși.

El remarcă într-o postare pe pagina sa de socializare că în acest an primarul Constantin Toma a ținut să se afișeze foarte pios în locație, dar nici de această dată nu a observat panoul de prezentare plin de greșeli gramaticale.

content-image

”Să-l merităm pe Brâncuși!

Dacă tot ați fost în pelerinaj de ziua lui Brâncuși la așezământul din Cimitirul Dumbrava, omagiindu-l cu poze pe Facebook, poate îi faceți o reparație morală, încă o dată, și îndreptați greșelile gramaticale din textul de prezentare de pe panou. Măcar când ne referim la el, să o facem corect!

Nu de alta, dar stă acolo încă de la inaugurare (adică de vreo 3 ani) și nu se găsește niciun iubitor de artă din departamentele Primăriei și Consiliului Județean să le sesizeze. Rămânem corigenți încă la atenția pentru lucrurile mici, dar în lipsa căreia nici nu realizăm ce valoare adăugată negativă poate aduce.

În concluzie, hai să-l merităm pe Brâncuși!”, scrie senatorul liberal, șef al organizației municipale a PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.