Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brandul italian de haine Moncler achizționează Stone Island

profit.ro
Moncler

Brandul italian de modă de lux Moncler a anunţat luni achiziţionarea Stone Island, o tranzacţie care se va realiza în două etape, şi care evaluează rivalul mai mic la 1,15 miliarde de euro, transmite Reuters, potrivit AGERPRES.

În prima etapă, Moncler va cumpăra puţin peste 50% din Stone Island de la proprietarul şi directorul general Carlo Rivetti, apoi încă 19,9% de la alţi membri ai familiei sale.

Achiziţia va fi plătită în numerar şi acţiuni, iar tranzacţia ar urma să fie finalizată în primul semestru din 2021, se arată într-un comunicat comun al celor două companii.

Citește și: Cine este 'ultrasul' George Simion, liderul partidului AUR: o viață în peluză și promotor al mișcării naționaliste

Obiectivul Moncler este de a achiziţiona integral Stone Island, cumpărând şi participaţia de 30% deţinută de fondul de investiţii Temasek din Singapore.

"Ne unim într-un moment dificil atât pe plan intern cât şi extern, când totul pare nesigur şi impredictibil. Dar cred că tocmai în astfel de momente avem nevoie de o nouă energie şi de o nouă inspiraţie pentru a ne construi viitorul", a afirmat preşedintele-director general al Moncler, Remo Ruffini.

Acesta a dat asigurări că cele două branduri vor rămâne independente. Remo Ruffini va face parte din Consiliul de Administraţie al Moncler.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.