Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Braşov: Bărbat reţinut după ce a fost prins conducând, fără permis şi sub influenţa alcoolului, un autoturism cu număr fals de înmatriculare

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Poliţiştii braşoveni au reţinut şi cercetează penal un bărbat din localitatea Tărlungeni care a fost prins în timp ce conducea un autoturism cu numere false de înmatriculare. În plus, bărbatul avea o concetraţie alcoolică de peste unu la mie în aerul expirat şi nici nu are permis de conducere, potrivit news.ro.

Maşina condusă de bărbatul în vârstă de 43 de ani din Tărlungeni, judeţul Braşov, a fost oprită în trafic pe strada Crişan din comuna Tărlungeni.
”Bărbatul prezenta reacţiile unei persoane care s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului, fapt pentru care poliţiştii au procedat la testarea acestuia, rezultatul indicând o concentraţie a alcoolemiei de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, interogările efectuate în bazele de date au arătat că persoana nu este nici posesoare de permis de conducere, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare erau atribuite unui alt autovehicul”, informează, luni, Poliţia judeţeană Braşov.
Poliţiştii l-au dus pe bărbat la un spital, unde i s-au recoltat mostre biologice, urmând a se stabili cu exactitate concentraţia de alcool din organism.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele acestuia a fost deschis dosar penal care vizează conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.