Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilia - Mexic şi Japonia - Spania, în semifinalele turneului masculin de fotbal de la Olimpiadă

Brazilia - Mexic şi Japonia - Spania sunt semifinalele turneului masculin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, în urma meciurilor jucate sâmbătă în sferturile de finală, potrivit Agerpres.

Brazilia, campioana olimpică en titre, s-a calificat în penultimul act după o victorie la limită în faţa Egiptului, prin golul marcat de Cunha (73), atacantul echipei Hertha Berlin.

Mexicul, campioana olimpică din 2012, echipă care a învins România cu 1-0 într-o partidă de pregătire jucată luna trecută în Spania, a dispus cu 6-3 de selecţionata Coreei de Sud, medaliată cu bronz la Londra.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

Henry Martin (12, 54), Luis Romo (30), Sebastian Cordova (39 - penalty, 63) şi Eduardo Aguirre (84) au înscris pentru mexicani, în timp ce golurile asiaticilor, care au surclasat România cu 4-0 la JO 2020, au fost reuşite de Lee Kang-in (20, 51) şi Hwang Ui-jo (90+1).

Spania s-a calificat în semifinale după ce a învins Cote d'Ivoire în prelungiri, cu 5-2. Ibericii, cu şase jucători care au evoluat la EURO 2020, au fost conduşi de africani prin golul reuşit de fundaşul Eric Bailly (Manchester United) în min. 10. Dani Olmo a restabilit egalitatea (30). Finalul a fost incandescent, ''elefanţii'' marcând prin Max-Alain Gradel în minutele adiţionale un gol care părea decisiv (90+1), însă noul-intrat Rafa Mir a smuls egalarea şi a trimis meciul în prelungiri (90+3). Ivorienii au acuzat şocul şi au încasat alte trei goluri, înscrise de Mikel Oyarzabal (98 - penalty) şi Mir (117, 120).

Japonia a obţinut biletul pentru semifinale printr-o victorie la loviturile de departajare (4-2) în faţa Noii Zeelande, echipă care a eliminat România de la JO.

Semifinalele sunt programate pe 3 august, iar meciurile pentru medalii în data de 6, respectiv 7 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.