Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Dani Alves şi-a anunţat plecarea de la FC Barcelona

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Fundaşul brazilian Dani Alves şi-a anunţat, miercuri, plecarea de la FC Barcelona, ​​​unde revenise în ianuarie după o pauză de cinci ani, şi unde a jucat în total 408 meciuri, conform news.ro.

"Astăzi este timpul să ne luăm la revedere”, a scris fundaşul pe Instagram, evocând aceşti "mai bine de 8 ani dedicaţi acestui club, acestor culori, acestei case...”. "Dar ca totul în viaţă, anii trec, drumurile se despart”, continuă în acest mesaj jucătorul.

La 39 de ani, este cel mai de succes jucător din istoria fotbalului, cu 43 de titluri câştigate de-a lungul carierei, cel mai recent fiind medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sub tricourile celor de la Sevilla, Barça, Juventus Torino şi Paris SG, a câştigat de trei ori Liga Campionilor, două Cupe UEFA, şase campionate, patru Cupe ale Regelui, două campionate franceze şi un campionat al Italiei.

Dani Alves revenise la FC Barcelona în ianuarie, după cinci ani petrecuţi la Juventus, Paris SG şi clubul brazilian Sao Paulo.

De atunci, a devenit cel mai bătrân jucător din istoria FC Barcelona care a jucat într-un meci din La Liga, un record deţinut anterior de portarul José Manuel Pinto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.