Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Eric de Oliveira a revenit la Gaz Metan Mediaş

fanatik.ro
gaz metan medias

Fotbalistul Eric de Oliveira, ultima oară la FC Voluntari, a revenit la Gaz Metan Mediaş, echipă pentru care a mai evoluat în cariera sa de până acum de alte trei ori, informează, vineri, gruparea sibiană pe site-ul său oficial.

"Eric a revenit în familia Gaz Metan. Acesta a semnat vineri un contract valabil până la finalul acestui sezon. Cel mai bun marcator străin din Liga I va îmbrăca din nou tricoul alb-negru, în care a evoluat pentru prima dată în România în sezonul 2007-2008, atunci când Gaz Metan evolua în Liga a II-a. La 35 ani, Eric a revenit acasă la Mediaş şi va încerca să ajute echipa prin pasele, execuţiile şi golurile sale. Bine ai revenit, Eric de Oliveira! La cât mai multe reuşite în tricoul alb-negru", potrivit agerpres.ro.

Citește și: Specialiștii ISU dau de PĂMÂNT cu Lucian Bode după TRAGEDIA de la Constanța: Saltelele pneumatice NU pot fi folosite în misiuni de salvare

Fotbalistul de origine braziliană care a obţinut cetăţenia română a mai evoluat la Gaz Metan Mediaş în perioadele iulie 2007 - august 2011, iulie 2012 - iulie 2013 şi iulie 2016 - iulie 2017.

În cariera sa, Eric de Oliveira a mai jucat la formaţiile Metropolitano, Karpatî Lvov, Pandurii Târgu Jiu, Al-Ahli Jeddah, Matsumoto Yamaga, Najran, FC Viitorul, Al-Markhiya şi ultima oară la FC Voluntari, de care s-a despărţit la 8 ianuarie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.