Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Rafinha şi-a reziliat contractul cu PSG

FedeNerazzurra
Rafinha

Mijlocaşul brazilian Rafinha, unul dintre jucătorii "indezirabili" din lotul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, şi-a reziliat contractul cu campioana en titre a Franţei şi a semnat un acord pe două sezoane cu Al Arabi, a anunţat clubul din Qatar pe reţelele de socializare, informează AFP.

Rafael Alcantara (29 ani), cunoscut sub numele de Rafinha, este fratele mai mic al lui Thiago Alcantara (Liverpool) şi vărul lui Rodrigo (Leeds United).

El nu a reuşit să se impună la PSG, unde a sosit în 2020 (39 de meciuri, 0 goluri). Rafinha a fost împrumutat în sezonul trecut la Real Sociedad.

PSG s-a despărţit în această vară de aproape toţi jucătorii care nu intrau în vederile noului antrenor Christophe Galtier. Unii dintre aceştia au fost împrumutaţi (Wijnaldum, Herrera, Dina-Ebimbe, Paredes, Draxler, Kurzawa, Diallo, Dagba, Draxler), iar alţii vânduţi (Areola, Kehrer, Bulka, Gueye, Kalimuendo), informează Agerpres.

Singurul "indezirabil" rămas în continuare legat de PSG este atacantul argentinian Mauro Icardi, care se odihneşte în prezent în Florida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.