Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking - Cristina Neagu: E ultimul Campionat European pentru mine

Cristina Neagu

Căpitanul echipei naționale de handbal feminin a României, Cristina Neagu, pare că anunță retragerea din activitate, după ce, joi, a postat un anunț în care spune că a fost ultimul campionat european la care participă.

„Ultimul Campionat European pentru mine”, scrie Cristina Neagu, pe pagina de Facebook. Capitanul echipei naționale de handbal feminin spune că acest campionat nu s-a terminat așa cum și-a dorit, însă știe că a dat totul pe teren. „Nu s-a încheiat așa cum mi-aș fi dorit (CE - n.r.), dar am dat totul pe teren, așa cum fac de fiecare dată. Mulțumesc tuturor celor care sunteți mereu alături de mine, în zilele bune, dar mai ales în cele mai puțin bune”, mai spune Cristina Neagu, conform Mediafax.

Citește și: Victor Ciutacu dă de pământ cu Cristina Neagu: Țățismele și pusul mâinii în șold nu echivalează cu adevărul istoric

Cristina Neagu a intrat în istorie, miercuri seara, în meciul cu Germania, pierdut de România, după ce a marcat al 300-lea gol la campionatele europene.

Cristina Neagu are 34 de ani și a debutat în Campionatele Europene în anul 2008, în Macedonia, când avea vârsta de 18 ani. atunci, Romania s-a clasat pe locul 5. La Campionatul European din acest an, România s-a clasat pe locul 12.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.