Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking - Decizia CEDO: Acțiunea introdusă de avocatul Gheorghe Piperea împotriva restricțiilor din pandemie a fost respinsă

cotidianul.ro
piperea-gheorghe

Lovitură dură dată de CEDO românilor care au fost împotriva restricțiilor impuse în pandemie. Avocatul Gheorghe Piperea le-a contestat la CEDO, însă acțiunea sa a fost respinsă. Atenție, respingerea nu vine pe motiv că restricțiile ar fi fost legale, ci pentru că motivarea lui Piperea nu a fost suficient de explicită.

Citește și: Premieră istorică în România: proces în masă intentat împotriva vaccinării anticoronavirus

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a declarat, joi, inadmisibilă plângerea avocatului Gheorghe Piperea împotriva măsurilor instituite de Guvernul României în temeiul stării de alertă declarată la 18 mai 2020, în timpul pandemiei de COVID-19. Curtea a reținut că reclamantul ”s-a plâns în abstract că măsurile luate de statul român pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 au fost inadecvate”. CEDO a arătat că avocatul Piperea nu a furnizat informații despre situația sa particulară și nu a explicat concret cum l-au afectat în mod direct măsurile luate de autoritățile naționale, notează Bihorjust.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.