Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking - Parlamentul a votat ordinul de protecție extins! Gorghiu vine cu explicații fulger

Facebook
Alina Gorghiu

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat miercuri că Parlamentul a votat ordinul de protecţie extins, în unanimitate, proiectul stabilind clar responsabilităţile autorităţilor în protejarea victimelor şi în gestionarea situaţiilor de urgenţă, care, uneori, pot duce şi la pierderea de vieţi.

”Parlamentul a votat, astăzi, ordinul de protecţie extins. În unanimitate! Următorul pas, promulgarea. Mă bucur tare mult că avem acum legea. Care stabileşte clar responsabilităţile autorităţilor în protejarea victimelor şi în gestionarea situaţiilor de urgenţă, care, uneori, pot duce şi la pierderea de vieţi”, a scris ALina Gorghiu pe Facebook.

Ea arată că avem violenţă în România. ”Sunt 160 de cazuri de violenţă domestică pe zi. Asta înseamnă 7 victime pe oră. Pentru ele exista deja ordinul de protecţie. Dar violenţa nu e numai în familie! Acte de violenţă vedem şi pe stradă, şi în şcoli, şi la locul de muncă, în mediul online…

De acum, cu noua lege, protejăm toate victimele violenţei, de orice fel, din orice mediu”, arată ministrul.

”Legea trebuie să te protejeze şi de bătăuşi, şi de hărţuitori şi de toate tipurile de agresori. Ca femeie, ca senatoare PNL, vă asigur că voi continua, alături de colegii mei, să fiu preocupată de diminuarea violenţei în societate şi de identificarea a cât mai multor pârghii legale pentru a pedepsi orice tip de violenţă”, mai scrie Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.