Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking| Joe Biden a fost testat pozitiv pentru Covid-19

smartradio.ro
joe biden

În această dimineață, președintele Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19. El este complet vaccinat și prezintă simptome foarte ușoare. Președintelui a început să îi fie administrat Paxlovid. În conformitate cu recomandările CDC, acesta se va izola la Casa Albă și va continua să își îndeplinească pe deplin toate îndatoririle în această perioadă, potrivit unui comunicat emis de Casa Alba.

În această dimineață a fost în contact telefonic cu membri ai personalului Casei Albe și va participa la întâlnirile planificate la Casa Albă în această dimineață prin telefon și prin Zoom de la reședință.

În conformitate cu protocolul Casei Albe pentru cazurile pozitive de COVID, care depășește recomandările CDC, el va continua să lucreze în izolare până când va avea un rezultat negativ. După ce va fi testat negativ, el își va relua activitatea în persoană.

Dintr-o abundență de transparență, Casa Albă va furniza zilnic informații actualizate cu privire la starea președintelui, pe măsură ce acesta continuă să își îndeplinească pe deplin îndatoririle funcției în timp ce se află în izolare.

Citește și: Video| Președintele Joe Biden anunță că este bolnav de cancer

Conform protocolului standard pentru orice caz pozitiv la Casa Albă, unitatea medicală a Casei Albe va informa toate persoanele apropiate președintelui în cursul zilei de astăzi, inclusiv membrii Congresului și membrii presei care au interacționat cu președintele în timpul deplasării de ieri. Ultimul test anterior al președintelui pentru COVID a fost efectuat marți, când a avut un rezultat negativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.