Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Angajații firmei de la care a închiriat mașină italianul bolnav de coronavirus au intrat în carantină

ultima ora

Se iau în continuare măsuri, după ce un italian infectat cu coronavirus a mars în mai multe zone din România. Angajații firmei din Craiova de la care a închiriat mașină italianul bolnav de coronavirus sunt în carantină într-un spațiu special. De asemenea, un medic din Rimini aflat la Craiova, care a avut contacte cu italianul bolnav, a informat autoritățile și va ajunge și el în carantină, conform Mediafax.

Citește și: Comisia Națională de Prognoza anunță DEZASTRU pentru economia României, din cauza coronavirusului: exporturile vor SCĂDEA

Reprezentanţii DSP Dolj au declarat, pentru sursa citată, că 2 angajaţi ai firmei din Craiova care au intrat în contact direct cu italianul infectat cu coronavirus au fost duşi într-un spațiu special amendajat din oraș, în carantină.

Tot acolo va ajunge, miercuri, şi un medic din Rimini, zonă de unde provine şi italianul bolnav.

Surse medicale spun că medicul din Rimini aflat la Craiova a avut contacte cu italianul bolnav și a anunțat autoritățile despre acest lucru.

189 de persoane care au ajuns în judeţul Dolj, din zone de risc din Italia, în ultimele zile, sunt izolate acasă. De asemenea, 5 persoane sunt în carantină într-un spaţiu din Craiova, unde vor ajunge și 44 de pasageri care au călătorit în avion alături de italianul infectat pe drumul Bologna –Craiova şi retur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.