Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Bărbatul SUSPECTAT că a UCIS doi studenți la Iași va fi extrădat în România

criminal iasi urmarire

Bărbatul suspectat că a ucis doi studenți la Iași, prins în Italia, va fi adus în România, anunță surse pentru STIRIPESURSE.RO. Autoritățile judiciare italiene au aprobat predarea suspectului.

Acesta va ajunge în România pe 21 decembrie.

"Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași. Cel în cauză a fost localizat și reținut, în Roma", anunța acum câteva zile IGPR.

Ahmed Sami El Bourkadi, suspectul dublului asasinat de la Iași, a venit pe data de 9 decembrie 2021 la spital. A spus că are 20 de ani și nu a lăsat niciun document pentru identificare. Acesta prezenta o plagă la mâna dreaptă. A fost dus în secția de chirurgie plastică, dar nu a mai revenit la UPU, ci a plecat acasă.

„Pe data de 9 decembrie s-a prezentat în urgenţă o persoană de naţionalitate străină care avea o plagă la mâna dreaptă şi a primit îngrijiri medicale în clinica de Plastică Reconstructivă din cadrul spitalului. Din clinică nu a mai revenit în unitatea de primiri urgențe. Un pacient student cu nume cu rezonanţă arabă, care a fost tratat în urgenţă. Plagă s-a rezolvat cu sutură şi toaletă, urmând a se scoate firele şi control la 5 zile. Nu a ridicat nicio suspiciune. Suntem obişnuiţi cu oameni de alte universităţi şi astfel de traumatisme. A declarat că plaga a fost produsă prin tăiere cu un geam”, a transmis presei prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iași.

Judecătorii Tribunalului Iaşi au admis, luni, cererea procurorilor privind eliberarea unui mandat de arestare în lipsă pe numele unui tânăr, care ar fi de origine marocană, suspectat în cazul celor doi tineri găsiţi morţi la sfârşitul săptămânii trecute, într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial.

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol, a declarat că "există indicii privind suspiciunea rezonabilă" în privinţa unui cetăţean de origine marocană care este principalul suspect al asasinatului care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute într-o vilă de pe strada Moara de Vânt.

Surse din rândul anchetatorilor spun că acesta este şi el student la UMF Iaşi şi era un cunoscut al uneia dintre victime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.