Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking: CAB dispune punerea în aplicare a mandatelor de arestare emise de autorităţile judiciare din Marea Britanie pe numele fraţilor Tate

BBC
Frații Tate

Curtea de Apel Bucureşti a duspus, marţi, punerea în aplicare a mandatelor de arestare emise de autorităţile judiciare din Marea Britanie pe numele fraţilor Tate.

Este decizia de ultimă oră luată de judecători

Andrew Tate plănuia să fugă din România, ceea ce le-a determinat pe acuzatoarele sale de viol să îi avertizeze pe polițiștii britanici, care ulterior au dispus arestarea sa, au declarat avocații britanici.

Andrew și fratele său Tristan au fost reținuți aseară și ar putea fi extrădați astăzi în Marea Britanie pentru a fi judecați pentru mai multe agresiuni sexuale pe care le-ar fi comis pe teritoriul britanic, conform TheSun.

Cei doi, care au dublă cetățenie britanică și americană, sunt reținuți în baza unor mandate de arestare emise de poliția din Greater Manchester și executate de polițiști români.

Avocații care reprezintă patru femei care l-au acuzat pe Andrew de viol și agresiune sexuală au luat recent legătura cu polițiștii britanici, după ce au aflat despre aparentele planuri ale acestuia de a fugi din România.

Poliția română a luat apoi cu asalt vila de 600.000 de lire sterline de lângă București.

Cei doi urmează să se prezinte astăzi la tribunal, unde judecătorii vor decide dacă vor începe sau nu procesul de extrădare.

Dacă vor fi trimiși înapoi în Marea Britanie, vor fi judecați pentru mai multe agresiuni sexuale care ar fi fost comise înainte de 2022.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.