Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Cod GALBEN de ninsori puternice în 18 județe

facebook.com
meteo alert

Meteorologii au actualizat, vineri, alertele meteo. Va continua să ningă la munte, în Transilvania, Moldova, Oltenia și Muntenia. ANM a emis și un Cod galben de ninsori puternice la munte, în 18 județe.

Citește și: INTERVIU | Cel mai modern vaccin anti-COVID, refuzat în România, dezvoltat în Germania - 'Rămânem în cărţi, dacă Guvernul se va mişca măcar în al 12-lea ceas'

O informare meteo este în vigoare în intervalul vineri ora 11:00 – ora 20:00. Va continua să ningă în cea mai mare parte a zonei montane și în Transilvania, iar în Moldova și în zona deluroasă a Olteniei și a Munteniei vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă de 15 l/mp, informează Mediafax.

Codul galben este valabil în același interval și anunță că în zona Carpaților Meridionali și Orientali, precum și în Munții Apuseni, temporar va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent deja depus.

Alerta Cod galben vizează județele Sălaj, Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Sibiu, Alba, Cluj, Bacău, Vrancea și Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.