Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Conducerea militară pleacă de la Spitalul Suceava: Nelu Tătaru a făcut anunțul / S-a ales deja o nouă conducere civilă

Monitorul de Suceava
spitalul judetean suceava

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat marți seară, la Digi24, că la Spitalul Suceava se va reveni începând de joi la conducere civilă și militarii vor pleca.

„Peste doua zile deja se preda la Suceava managementul unei echipe civile. Avem circuit, un personal reabilitat, incredere recapatata, avem un spital care poate avea activitate medicala. Personalul medical si-a ales deja conducere interimară. Sunt medici din..dr. Buzdugan..sunt neurochirurgi, ortopezi, ei si-au ales conducerea in care au incredere. Ramane ca ei sa poata mentine partea stabila in care echipa militara i-a adus (...) Ne pregătim si pentru Deva, Focșani, dar în următoarele două săptămâni, nu se va întâmpla pana nu controlam focarele. La Deva imi cereau sa mai ramana doi ani (conducere militara)”, a declarat Nelu Tătaru.

Ministrul a spus si care e situatia focarelor COVID-19: „In afara de Bucuresti si Suceava, mai avem Aradul, Hunedoara, focare in desfasurare, Timis, Neamt, Botosani, avem la o limita Brasov, Mures, Bihor. Sunt anumite focare unde transmiterea comunitara e accentuata. Un focar scapat din mana e greu controlabil (...)”.

Vezi si: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 45: Masca Orban! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.