Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Coronavirusul a ajuns la Ministerul Justiției

breaking news stiripesurse.ro

Un angajat din Ministerul Justiției a fost confirmat cu coronavirus, anunță Antena3. Până în acest moment, nu se știe cu câte persoane a intrat acesta în contact. La minister urmează o anchetă epidemiologică.

Ministerul Justiției comunică faptul că joi, 9 aprilie, unul din angajații săi a fost confirmat cu COVID - 19. Persoana în cauză lucrează la departamentul de Buget-Finanțe și nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de 3 aprilie.

Conducerea ministerului a dispus deja aplicarea prevederilor legale incidente privind anunțul autorităților competente în astfel de situații, ancheta epidemiologică și izolarea persoanelor aflate în contact cu persoana confirmată.

Ministerul Justiției rămâne operațional complet, inclusiv prin aplicarea procedurilor de lucru la distanță, online, videoconferințe și telemuncă, aplicate în baza instrucțiunilor emise de către Ministrul Justiției încă de la declararea stării de urgență.

Ministerul Justiției va continua să mențină o comunicare publică transparentă în legătură cu toate aspectele care țin de agenda și funcționarea instituției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.