Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking: Cristian Popescu Piedone și-a prezentat candidații: La 2 va fi candidat surpriză!

g4media.ro
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a anunțat deja care sunt candidații cu care va intra în cursă la Primăria Capitalei. Piedone e decis să țintească fotoliul de edil al Capitalei, iar o susținere din partea PSD și PNL nu îi este deloc dezagreabilă.

Rămâne însă de văzut cum vor juca cele două partide acest meci complex

Pentru Sectorul 1, candidatul ales este Liviu Negoiță, în vreme ce Sectorul 2 rămâne momentan descoperit. La 3 se merge cu Vasile Negrilă,  la 4 cu Daniel Băluță, iar la 5 va intra în cursă fiul lui Piedone, Vlad! Pentru Sectorul 6 candidatul ales e Bogdan Pintileasa.

Iată declarațiile făcute de Piedone la Parlament:

"La Sector 2, nu vom desemna încă candidat, asteptîm candidatii celorlalte partide, pentru că avem o alianță electorală cu PSD încă din 2020, valabilă și astăzi. La Sectorul 4 îl susținem pe Băluță. La Sectorul 3 - Vasile Negrila, la sectorul 5 - Vlad Piedone. S-a speculat că familia Piedone, în fiecare familie, copiii iși urmează părinții. Copilul vrea sa fie ce a fost tatăl. A crescut în administrația locală și asta îi place. Nu e decizia mea, ci a electoratului. La sectorul 6 - Bogdan Pintileasa. Pe 5 aprilie, va  avea loc lansarea candidatilor, la Sala Palatului, atunci vom anunta lista pentru europarlamentare. La Europarlamentare vom merge singuri, nu în alianta. La Sectorul 2, candidatul surpriză, asteptam sa vedem ce se intamplă la sectorul 3, unde încercam să facem o alianță electorală. De asta nu am anuntat nici candidatul propriu la Sectorul 2".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.