Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Cutremur în fotbalul românesc: Un jucător din Superligă a luat un galben intenționat. O femeie pariase cu 15 minute înainte

pariuri fotbal

După ce fotbalul italian a fost zguduit de un scandal legat de pariuri, implicând mai mulți fotbaliști, inclusiv unul dintre starurile echipei naționale, Sandro Tonali, fotbalul românesc se confruntă cu o situație similară.

O situație tensionată a apărut la FC Botoșani, unde clubul are suspiciuni și chiar acuză un fotbalist că a intenționat să primească un cartonaș galben în meciul dintre Sepsi și FC Botoșani, care a avut loc luni seară,  conform GSP.

Antrenorul Dan Alexa a ridicat toate semnele de întrebare.

În faza finală a primei reprize a meciului de la Sfântu Gheorghe, într-o discuție cu secunzii săi, când echipa era condusă cu scorul de 1-2, a anunțat că va face o schimbare de sistem la pauză și va introduce în locul lui Pinson pe Drole.

Apoi, Drole, care tocmai fusese informat să înceapă încălzirea, i-a adresat antrenorilor o întrebare simplă: "Intru în locul lui Pinson?"

La scurt timp după aceea, echipa FC Botoșani a reușit să egaleze, iar în timp ce jucătorii sărbătoreau și se îmbrățișau, Drole a alergat rapid spre teren, ajungând direct la Pinson și spunându-i ceva la ureche.

Antrenorul Dan Alexa a observat momentul și, se pare, auzise cum Drole îl avertiza pe colegul său: "Vezi că te schimbă la pauză, vezi că te schimbă la pauză!"

Apoi, antrenorul a remarcat cum Pinson a primit în mod neinspirat un cartonaș galben la doar un minut după incident. Acesta a făcut tot posibilul să lovească mingea în momentul în care echipa Sepsi se pregătea să repună în joc printr-un corner. Arbitrul Colțescu a sancționat acțiunea cu un cartonaș galben, iar Pinson l-a acceptat fără să facă vreo remarcă.

Antrenorul Dan Alexa l-a înlocuit pe Pinson la pauză, așa cum era planificat, dar a informat conducerea echipei că a observat comportamentul ciudat al jucătorilor și că există motive de îngrijorare.

Mai târziu, în club a sosit informația că, cu 15 minute înainte de începerea meciului, la o casă de pariuri din Botoșani, o femeie a încercat să plaseze o pariu în valoare de 10.000 de lei cu următoarea miză: Pinson va primi un cartonaș galben. Casa de pariuri a refuzat să accepte această sumă și a permis un pariu doar cu o miză de 1.000 de lei.

Pinson a recunosc că a luat cartonașul galben în mod intenționat

Având această informație și luând în considerare suspiciunile exprimate de antrenorul Alexa, conducerea clubului a convocat cei doi jucători pentru a obține explicații.

Cu surprindere, Pinson a recunoscut că a primit în mod deliberat cartonașul galben. Întrebat să argumenteze de ce a făcut acest lucru, el a afirmat că crezuse că ar putea sta în meciul de Cupă și apoi a recunoscut că nu mai știa exact câte avertismente avea.

Această "cartonaș galben" este al patrulea primit în acest campionat, ceea ce va duce la suspendarea sa pentru următorul meci de campionat, FC Botoșani - U Cluj.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.