Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING: Dezinformările AMASP despre cazul de la Caracal, în atenţia Inspecţiei Judiciare

stiripesurse.ro
Inspectia Judiciara

Inspecţia Judiciară intervine în cazul dezinformărilor lansate de Asociaţia "Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor" (AMASP) cu privire la cazul din Caracal. AMASP a transmis informaţii nepublice din anchetă, alături de informaţii infirmate oficial de IGPR.

la solicitarea STIRIPESURSE.RO, reprezentanţii Inspecţiei Judiciare au comunicat faptul că au luat act de scrisoarea AMASP în care ar fi fost prezentate informaţii nepublice din ancheta din Caracal, iar în cursul dimineţii de luni vor emite un comunicat de presă în care vor anunţa măsurile dispuse.

Procurorul Alexandra Carmen Lăncrănjan, ignorând obigaţia de rezervă şi fără acordul procurorului de caz, a publicat sâmbătă pe Facebook un comunicat al AMASP care cuprinde o serie de informaţii despre ancheta de la Caracal, unde o adolescentă a fost răpită, violată şi, cel mai probabil, ucisă. Printre informaţiile prezentate se află şi aceea să procurorul care a coordonat percheziţia ar fi dorit să intre în locuinţa agresorului la ora 3.15, însă poliţia nu dispunea de efective suficiente la ora respectivă. Inspectoratul General al Poliţiei Române a infirmat oficial, la solicitarea STIRIPESURSE.RO, informaţia lansată de AMASP.

Vezi AICI comunicatul integral al AMASP!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.