Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking: Dominic Fritz i-a retras toate atribuțiile viceprimarului PNL: Reacția lui Cosmin Tabără

Captură video
dominic fritz afise timisoara

Decizie incredibilă luată de primarul Timișoarei, Dominic Fritz! Acesta i-a retras toate atribuțiile viceprimarului PNL Cosmin Tabără. Mutarea vine după ce aseară Fritz a fost huiduit de echipa de campanie a AUR Timiș. Candidatul AUR Timiș la Primăria Timișoara, Ilie Vasile Sîrbu, este fostul consilier personal al viceprimarului Cosmin Tabără.

Iată ce a anunțat Dominic Fritz:

"La răscruce trebuie să te hotărăști în ce direcție mergi. I-am retras toate atribuțiile viceprimarului PNL Cosmin Tabără, după incidentul de aseară.

Echipa consilierului său personal, Ilie Sârbu, care este candidatul AUR la primărie, s-a comportat inacceptabil. AURiștii au întrerupt cu violență verbală și fizică evenimentul nostru de punere a primului afiș din Piața Unirii. L-au îmbrâncit inclusiv pe viceprimarul Ruben Lațcău, care la un moment dat stătea între mine și agitatori.

Suntem obișnuiți deja cu amenințări și intimidări, de la clanuri și interlopi până la AUR, care a devenit trupa de atac a PSDPNL. Noi rămânem fermi pe poziție, pentru corectitudine și demnitate.

Cosmin Tabără candidează pe lista echipei Robu-PSD pentru Consiliul Local. Când ești cu un picior în barca PSDPNL și cu un picior în barca AUR, cu cel mai apropiat colaborator al tău candidat la Primărie, nu mai ai un al treilea picior cu care poți fi viceprimar în administrația Fritz. În lupta între înainte și înapoi, m-aș fi bucurat să ia o altă decizie".

Viceprimarul Cosmin Tabără

"Am citit stupefiat comunicatul primarului Timișoarei în care anunță că mi-a retras toate atribuțiile de viceprimar și e de părere că eu aș fi în spatele incidentelor din Piața Unirii unde un grup de membri ai Partidului AUR au avut un comportament, în opinia mea, rușinos pentru Timișoara.

Dacă în ceea ce privește retragerea atribuțiilor mele ca viceprimar mai că aș înțelege de ce face asta fiindcă a început campania, în schimb presupunerile sale cu privire la faptul că eu l-aș fi influențat pe fostul meu consilier Ilie Sârbu, actualmente candidat AUR la Primăria Timișoarei, mi se par jignitoare. Poate că, în relația cu foștii săi consilieri, Dominic Fritz ar fi capabil de așa ceva, dar să vă fie clar, dle Fritz, eu nu i-am cerut nici unui consilier să facă cel mai mic gest dezonorant. Credeam că, după atâția ani de colaborare ați înțeles măcar atât: că nu aș fi deloc capabil de așa ceva...

Sunt un om de onoare, în jurul numelui meu nu a circulat nici un singur zvon negativ cu privire la integritatea mea și, ca atare, îl somez pe dl primar să șteargă acele rânduri ce nu sunt decât niște speculații jignitoare, dezonorante și pentru cel care le inventează.

Cât despre retragerea atribuțiilor mele, timișorenii știu foarte bine că, fără insistența mea îndărătnică, atâtea proiecte de suflet ale timișorenilor nici nu s-ar fi născut, nici nu ar fi continuat!"

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.