Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Dragnea a SCOS IEPURELE DIN PĂLĂRIE în fața judecătorilor - Se ia de GULER cu penitenciarul pentru aproape 50 de zile neluate în calcul pentru LIBERARE

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Judecătoria Sectorului 5 a avut în analiză, vineri, o plângere a fostului șef al PSD Liviu Dragnea, făcută împotriva Penitenciarului Rahova, unde a execută pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare cu executare din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul șef de partid se plânge instanței că direcțiunea penitenciarului nu ar fi acceptat dreptul acestuia la muncă timp de aproape 50 de zile, zile care dacă ar fi fost acceptate el ar fi putut primi avizul de eliberare condiționată al comisiei în luna februarie.

Citește și: BREAKING CONFESIUNEA lui DRAGNEA devoalată de PONTA în fața judecătorilor

Concret, acesta explică în actul din dosarul de la instanță că accesul la muncă reprezintă un drept al oricărei persoane încarcerate, iar acesta i-ar fi fost încălcat nejustificat de către decidenții penitenciarului.

Prin acțiunea de vineri Dragnea încearcă să câștige aceste 49 de zile în care susține că ar fi vrut să muncească dar nu ar fi fost lăsat, zile ce ar putea fi luate în considerare în acțiunea sa principală din 27 aprilie prin care cere eliberarea condiționată.

Instanța a rămas în pronunțare în acest caz.

În 27 februarie Judecătoria Sectorului 5 a stabilit termenul pentru judecarea cererii de eliberare condiționată a fostului șef de la PSD.

În luna aprilie comisia de la nivelul Penitenciarului Rahova a stabilit că s-a s-au împlinit fracțiile din pedeapsă astfel că Liviu Dragnea poate fi eliberat condiționat cu acceptul instanțelor de judecată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.