Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Ședință de URGENȚĂ la Ministerul de Interne

breaking news stiripesurse.ro

O ședință are loc la momentul transmiterii acestei știri la Ministerul de Interne. La ședință participă Ludovic Orban, Marcel Vela, Nelu Tătaru, dar și Raed Arafat. Potrivit unor surse, ei ar discuta despre o nouă ordonanță militară și noi măsuri de restricție. Informația a fost confirmată oficial.

Noile măsuri ar putea fi anunțate chiar în această seară prin intermediul unei declarații de la Ministerul de Interne.

Teama de COVID-19 - Demisii în bloc la Spitalul Mioveni! Managerul nu acceptă gestul medicilor: 'Vom lupta, să nu creadă lumea să suntem lași'

Ministrul Sănătăţii a vorbit sâmbătă seară despre posibilitatea intrării în scenariul 4, odată ce se va trece de 2.000 de cazuri de infectare cu coronavirus în România.

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a declarat că pentru scenariul patru al epidemiei de coronavirus COVID-19 se are în vedere ca aceia care sunt afectaţi să nu meargă în izolare dacă au în familie persoane peste 65 de ani, ci să rămână în carantină, propuneri în acest sens fiind făcute către Ministerul de Interne pentru a fi cuprinse într-o viitoare ordonanţă militară.

“Avem nişte propuneri pe care le-am făcut la colegii noştri de la Ministerul de Interne ca într-o ordonanţă militară viitoare să putem cuprinde şi acest punct în care să ne protejăm vârstele extreme şi să ne protejăm şi pe cei cu comorbidităţi”, a afirmat ministrul Tătaru, într-un interviu difuzat sâmbătă seara de postul Digi24

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.