Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Este oficial! FC Barcelona, acuzată de dare de mită: Percheziții la sediul Comisiei Tehnice a Arbitrilor

El Periodico
Barcelona rosu

Zi de zi, "afacerea Negreira" alimentează și mai multe controverse în Spania, în urma dezvăluirii că Barcelona a plătit timp de 17 ani un șef al Comisiei Tehnice a Arbitrilor (o sumă totală de 7,5 milioane de euro). Parchetul a adus acuzații de corupție continuă împotriva clubului catalan. Procurorii susțin că acești bani au fost utilizați pentru a asigura protecție pentru Barcelona!

Suma de 7,5 milioane de euro plătită de către Barcelona lui Jose Maria Enriquez Negreira, care a deținut funcția de vicepreședinte al Comisiei Tehnice a Arbitrilor timp de 17 ani, este acum subiectul unei posibile infracțiuni, conform Gsp.ro.

Această acuzație este formulată de către Joaquin Aguirre, șeful Tribunalului de anchetă numărul 1 din Barcelona, care a adus noi acuzații de dare de mită împotriva clubului blaugrana. Informația a fost prezentată în „El Debate” și citată de Marca.

În plus față de clubul Barcelona, foștii președinți Josep Maria Bartomeu și Sandro Rosell, precum și Jose Maria Enriquez Negreira și fiul său, sunt implicați în această acuzație.

Marca a relatat că joi, Garda Civilă a efectuat o percheziție la sediul Comisiei Tehnice a Arbitrilor pentru a căuta documente legate de „cazul Negreira”. Această acțiune a avut loc în conformitate cu un mandat de percheziție obținut de către judecătorul Joauin Aguirre, care supraveghează acest dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.