Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking | Fostul jucător de tenis Boris Becker, condamnat la doi ani și jumătate de închisoare

cloudfront.net
Boris Becker

Fostul campion de la Wimbledon, Boris Becker, a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare pentru că a ascuns bunuri pentru a evita plata datoriilor, potrivit BBC.

Septuplul campion de Grand Slam a fost găsit vinovat de încălcarea legilor britanice privind insolvența, după ce a fost declarat falit în 2017, datorând creditorilor aproape 50 de milioane de lire sterline.

Becker, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit vinovat în urma a patru acuzații de către un juriu în temeiul Legii privind insolvența. El a fost achitat pentru 20 de capete de acuzare.

Becker, fostul număr unu mondial, nu și-a declarat proprietatea unei proprietăți germane în valoare de 1 milion de lire sterline și 75.000 de lire sterline în acțiuni pe care le deținea la o firmă de tehnologie.

Marele tenisman a intrat în faliment după ce averea sa sportivă de 38 de milioane de lire sterline a fost înghițită de un divorț costisitor, de întreținerea copiilor și de costul continuării stilului său de viață luxos.

El a povestit la tribunalul Southwark crown court cum "marca Becker" a fost afectată de o serie de scandaluri și de interesul negativ al presei, ceea ce i-a afectat capacitatea de a câștiga bani din sponsorizări și din activitatea de expert.

Becker urmează să fie încarcerat.

În 2002, Becker a fost condamnat în Germania pentru evaziune fiscală și tentativă de evaziune fiscală, în urma unei anchete privind perioada petrecută la Monte Carlo și în Germania natală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.