Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Joe Biden și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte al SUA/ Video

Biden Congres

Preşedintele SUA, Joe Biden, a confirmat că va candida la realegerea sa în 2024. Anunţul a fost făcut într-un videoclip de promovare a candidaturii, informează BBC.

Campania lui Joe Biden pentru realegere a fost lansată oficial sub forma unui videoclip de trei minute care începe cu un singur cuvânt: Libertate, informează News.ro. 

În videoclip, vocea celui de-al 46-lea preşedinte al SUA, Joe Biden, spune că dreptul la avort, apărarea democraţiei, dreptul la vot şi reţeaua de siguranţă socială vor fi printre cele mai importante teme de pe buletinul de vot în 2024.

El spune că alegătorii se vor confrunta cu alegerea de a lăsa generaţiei următoare "mai multă libertate sau mai puţină", "mai multe drepturi sau mai puţine".

"Fiecare generaţie de americani s-a confruntat cu un moment în care a trebuit să apere democraţia, să se ridice pentru libertăţile noastre personale şi să se ridice pentru dreptul nostru la vot şi pentru drepturile noastre civile. Acum este rândul nostru", spune el.

Revenind la mesajul său din campania din 2020, potrivit căruia americanii se aflau "într-o bătălie pentru sufletul" naţiunii lor, el prezintă sloganul său pentru 2024: "Să terminăm treaba!".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.